HTML

tündér-lala

Pannáról, aki daganatos beteg. Az ő mindennapjairól, életéről, és ezáltal az én érzéseimről, gondolataimról.

Friss topikok

  • peppermint: Isten adja, hogy ezután boldog és egészséges 80-100 év következzen számára! (2011.07.14. 15:53) Panna 5 éves lett...
  • peppermint: Hajrá, lányok! :-))) (2011.07.14. 15:52) Mostanság
  • Anya09: Szia! Örülök nektek, és hogy Pannus élvezi az ovit. Szépen nő a haja, nem sokára ismét szép hossz... (2011.04.22. 19:25) A régóta halogatott helyzetjelentés:)
  • Keszthelyi.Viki: Gratula, Anita! Puszi (2011.03.03. 21:03) Egy kis helyzetjelentés...
  • lakikati: A kis manöken. Jó újra látni Pannát. És milyen szép! Anita neked meg csak gratulálni tudunk (és p... (2011.03.02. 20:30) Fotó

Linkblog

2011 Magyarország egészségügy...

2011.02.01. 11:48 tündér-lala

Egyszerűen nem térek magamhoz a sokkból...

...hogy Magyarország vezető-, egyébként Budapest egyetlen gyermekonkológiáján ezt meg lehet tenni bárkivel. Tegnap elindultuk a protokoll szerinti kezelésünkre, amely 1+1 napos benntlétet ír elő. Miután túlestünk a rutinvizsgálatokon, közli adjunktus Úr, hogy akkor bekötnék a 4+1 napos kezelést. Jelezzük, hogy most nem az jönne, mire a helyettese is felvilágosít bennünket, hogy de igen!

Cs. elég sokáig béketűrő, de itt elege lett, és emeltebb hangon megkérdezte, hogy akkor minek is az a protokoll, ha úgysem tartják be?! Mire gyorsn összehívtak egy konzíliumot, amin elmagyarázta egymásnak x orvos, hogy  Panna kezelése épp hol tart....majd velünk semmit nem közölve el akarták kezdeni a 4+1 napos kezelést. Cs.nem engedte. Pár perc múlva hívják az orvosi szobába, ahol közlik, hogy igen, végülis tévedtek, elnézték a protokollt, és most valóban a rövid lenne soron, de ha már megrendelték a hosszabbra való koktélt........amúgy semmi probléma, mivel úgyis a gyógyszerek összmennyisége számít a kezelések alatt, nem az összeállítási sorrendjük.

Kérdem én, akkor miért is van erre egy nemzetközileg előírt protokoll meghatározva??!! 

Az ő számukra valóban mindegy...csak Pannus így összesen három hosszú kezelést kapott egymás után, nem csoda, ha a legutóbbi vérképe nulla volt. Lelkileg is megviselte (amúgy sem volt mostanság már a toppon), mert a beígért 2 nap helyett 5-öt kell ismét kórházban lennie, ráadásul még én sem mehetek be hozzá az influenza-járvány miatt. Ugyanis csak az a szülő maradhat vele végig, aki elkezdte a kezelést mellette. Hülyeség. Ha Csabi hazajön este, én bármivel megfertőzhetem, amit másnap reggel bevisz, "de a szabály, az szabály"-volt a válasz.

 

Ez 2011 Magyarország egészségügye. No komment.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://tunder-lala.blog.hu/api/trackback/id/tr742630229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

peppermint 2011.02.01. 16:29:02

Csupa-csupa nagyon indulatos dolog kívánkozik ki belőlem, de sem Panna, sem Te nem érdemelnéd meg, hogy olajat öntsek a tűzre.
Inkább szeretnélek távolról is átölelni titeket és azt mondom, tartsatok ki. Minden más lényegtelen. Csak menjetek tovább. Ringasd sokat a kicsilányt, ha végre megölelheted megint!
Sok puszi
p
süti beállítások módosítása